ESTIA

Firma Estia d.o.o. nalazi se u Zemunu - Batajnički drum br. 6n.Tokom devetnaestogodišnjeg poslovanja prerasla je u preduzeće srednje veličine. Poslujemo u vlastitim pogonima ukupne površine 2000m² i zapošljavamo 40 radnika. Proizvodni program je isključivo za poznatog kupca, veoma raznovrstan i često sa vrlo složenim konstruktivno-tehničko-tehnološkim zahtevima, što uslovljava relativno visoku kvalifikacionu strukturu i bogato iskustvo.

Da bi smo što uspešnije ispunjavali preuzete obaveze zapošljavamo 6 diplomiranih inženjera drvne industrije, 1 diplomiranog ekonomistu i više tehničara i visoko-kvalifikovanih majstora.

estia

Dnevne sobe

Sadrže komode ili police za TV, biblioteke, klub stočiće, vitrine, stolove i stolice.

Kuhinje

Radimo ih po meri, od punog drveta, furniranog i bojenog medijapana kao i od univera.

Dečije sobe

Proizvodimo nameštaj za dečije sobe od univera i bojenog medijapana u preko1000 nijansi.

Javni objekti

Opremamo apoteke i labaratorije, restorane, kafiće, biblioteke, hotele, prodavnice i drugo.

estia

ESTIA PROIZVODNJA

Proizvodimo po meri sledeće proizvode:

Nameštaj za opremanje stambenih objekata: Kuhinje, plakare, spavaće sobe, dečije sobe, kupatila, predsoblja, dnevne boravke i sobna vrata, Sve vrste kancelarijskog nameštaja, Opremanje apoteka i laboratorija, Opremanje svih drugih javnih objekata i objekata društvene namene (hoteli, restorani, prodavnice i dr.), Izrada frontova za nameštaj i površinsko lakiranje drveta.

  Sajam nameštaja u Milanu predstvalja jedan od najposećenijih i najuticajnijih sajmova u sferi enterijera. Ove godine u segmentu sajma koji se bavi kuhinjama i kuhinjskom opremom, Eurocucine 2016,  predstavljene su poslednje inovacije u oblasti dizajna i organizacije kuhinja.   Što se dizajna tiče, i dalje su dominantne kuhinje jednostavne forme, čistih linija i bez detalja poput ručica i sl. A česta je primena i različitih visina radnih ploča i ostrva, kako bi kuhinja bila prilagodljiva različitim operacijama u pripremi hrane. Eurocucina 2016 - imala je neke posebno zanimljive detalje na ovom sajmu. Osim "pametne" kuhinje (Simens) bilo je i puno elemenata pokretnih na senzor, kao i veliki broj otvorenih polica, a sve u cilju da se olakša rad u kuhinji.   Što se samih dezena tiče, posebno je dominantna siva boja, raznih nijansi, sa kombinacijama crne i upečatljivim detaljima u crvenoj i žutoj boji.   Kada su materijali u pitanju, česta je upotreba prirodnog i veštačkog kamena, metalnih površina (u crnoj, inoks, bronzanoj i šampanj obradi), bojenog i furniranog medijapana i drveta. Posebano je interesantna  povećana upotreba MAT  površina. I ako je visoki sjaj još uvek aktuelan, odnos mata i visokog sjaja je sada blizu 50%-50%. Ono što je primetno je da se ove dve obrade ne kombinuju, već da se koriste u  “ili-ili” opcijama.     Kad je drvo u pitanju, i dalje su dominante vrste drveta poput hrasta i oraha, sa kojima se vrlo uspešno postiže prirodan i rustičan efekat.   Svakako je ovo bio naš pogled na mali deo sajma u Milanu, a posebno se zahvljujemo našim partnerima i prijateljima iz kompanje Egger koji su nam obezbedili veliki broj fotografija koje ćemo Vam u narednim nedeljama uz analizu i predstaviti. Pratimo trendove i dešavnja za Vas, Vaš Tim kompanje Estia.  

Detaljnije

Kontakt

Batajnički drum br.6n
11000 Beograd, Zemun
+381 (0)11 2198 625
+381 (0)11 2197 632
+381 (0)11 31 64 251
estia.beograd@gmail.com